SM Paradijs-BDSM ruimte

              SM KAMER huren zonder legitimatie

Kinky kamer                       2 uur 115,- tussen Utrecht en Den Bosch A2  0616350758

 

Ben jij op zoek naar meer spanning met je eigen partner of met je geheime date

Ben jij kinky? Is je partner kinky? Huur dan bij ons een kinky kamer. Een kinky kamer huren is spannend en vernieuwend. 


Kinky hotelkamer

In ons kinky hotel kun je dus ook een kinky hotelkamer huren voor een soft sm avontuur. Deze kamers huren is van deze tijd, anders dan een ''grijze muis'' kamer. Dus wil je met je partner een keer de sleur doorbreken?

SM Paradijs heeft de keuze uit verschillende type kinky kamers. Zo hebben wij een zeer mooie kinky spiegelkamer een kinky fantasy kamer en een zeer aparte ingerichte SM studio die helemaal vrijstaat.

 

Kinky romantische spiegelkamer

Onze kamer Romantica is een kinky spiegel kamer om jouw avontuur compleet te maken. Fantasie of werkelijkheid. Een kinky kamer bij ons huren is als een ''fata morgana''. Een kamer huren bij SM paradijs is als een, hotdog met zuurkool en hete peper.

 

De kinky hotelkamers hebben als extra's; maskers, zweepjes, pols en enkelbanden met kettingen aan het bed. Kinky kamer beter bekend als soft sm is een kamer ingericht voor een spannender avontuur. Wil je eens kinky overnachten? Deze kamers zijn ook te boeken voor een kinky overnachting of een kinky weekend.

Een kinky kamer in ons kinky hotel huur je al 2 uur 115,- incl spullen, gratis koffie, thee en fris

Prijs tussen 09.00 en 17.00 buiten deze tijden rekenen wij een kleine toeslag

 

Kinky spiegelkamerKinky spiegelkamer

 


 

 

 

Kinky kamer 1001 nacht fantasy

Kamer 1001 nacht fantasy is één van onze nieuwe kamers die zeer romantisch, knus en sfeervol is ingericht, met allerlei verschillende frisse kleuren. Deze kamer is te reserveren als standaard romantische kamer. Maar is ook te boeken als kinky kamer met diverse spullen om jou avontuurtje net iets heter te maken. In deze kinky hotelkamer worden jou fantasieën werkelijkheid. De kamer beschikt over eigen sanitaire voorzieningen, zoals een minibar, en een sfeervolle zit hoek.

Kamer 1001 nacht fantasy is te reserveren 2 uur 115,-

Prijs tussen 09.00 en 17.00 buiten deze tijden rekenen we een kleine toeslag

Kinky 1001 nacht kamerKinky 1001 nacht kamer


 

 

Kinky overnachting? In één van onze kinky hotelkamers?

Onze BDSM kamer staat volledig los van alles op ons terrein. In deze ruimte kun je helemaal los gaan, en hoef je met niemand rekening te houden. De BDSM studio is ook te huur om met meerdere mensen een gezellige tijd te hebben. Deze SM studio  is ook te boeken voor een BDSM bed and breakfast.

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.Zoek jij dus een mooie discrete SM studio in NederlandBrabant, Gelderland tussen Utrecht, Den Bosch, dan ben je bij SM Paradijs op het juiste adres.Wil je met meerdere personen de BDSM studio huren, dat is mogelijk maar je betaald per koppel van 2 personen

Kinky overnachting 2 personen  250,- zonder ontbijt

Kinky overnachting 2 personen incl ontbijt €290,-

 

Reserveren   0616350758