SM Paradijs-BDSM ruimte

              SM KAMER huren zonder legitimatie

SM kamers  2 uur 150,-  tussen Utrecht en Den Bosch A2  0616350758 

 

SM Paradijs beschikt over een SM studio en SM kamers

 

SM kamer

Een compleet volledig ingerichte SM kamer die helemaal vrij staat op ons eigen terrein. Onze SM kamer/studio is opgebouwd in een zeer grote blokhut/ chalet met een oppervlakte van totaal 32 m2Het voordeel van deze ruimte is dat je zonder remmingen je spel kunt spelen. De ruimte leent zich voor een soft sm spel en een hard sm spel. De speelruimte is volledig geisolleerd. Dus je kan je helemaal uitleven.

SM buitenspelen

Bij SM Paradijs is het zelfs mogelijk om je spel in onze besloten tuin te spelen. Ben je benieuwd? Vraag dan even naar de mogelijkheden. Wij staan open voor jouw wensen. Uiteraard betaal je hier wel extra voor.
 

Deze sm kamer word tevens gebruikt voor een sm bed and breakfast overnachting. Zodra je deze ruimte binnenkomt komt je in een andere wereld. Een spannende ervaring die je niet snel zult vergeten. Al onze SM kamers beschikken over eigen voorzieningen voor een prettig verblijf.

Om de sm studio heen ligt een gigantische vrije tuin, waar je heerlijk kan vertoeven met een glas wijn en een sigaretje tot middernacht. 

Laat je daarbij ook nog eens verassen door het heerlijke uitgebreide ontbijt die bij deze bijzondere BDSM bed and breakfast hoort. Alles natuurlijk volledig discreet.

prijs 2 uur 150,-


 

 

 

Sm kamer kinky romantica

Een soft sm kamer is in ons SM Paradijs een combinatie van romantisch met kinky. Deze kamer is speciaal voor de mensen die het toch nog een beetje eng vinden om de sm studio te betreden

In deze kamer kun je kennis maken met het soft sm spel. Als je één van deze sm kamers huurt krijg je wat spulletjes zoals maskers, zweepjes, kettingen aan het bed met pols en enkelbanden. Je zult zien als je een soft sm kamer huurt dat je je helemaal op je gemak voelt. Een geweldige beleving voor de geheime lovers die eens meer spanning willen bij het vreemdgaan.

prijs 2 uur 115,-

 

 

 

Sm kamer 1001 fantasy 

Ook deze kamer is net als alle andere kamers van alle gemakken voorzien en beschikt over alle eigen faciliteiten zoals een lounge gedeelte met een mini bareigen sanitaire voorzieningen en een eigen ingang.

Deze Kinky sm kamer is ook te boeken voor een overnachting, of een SM bed and breakfast. De kamers zijn per half uur of per uur extra te boeken. Meerdere personen mogelijk vraag naar de mogelijkheden

prijs 2 uur 115,-

 Reserveren 0616350758