SM Paradijs-BDSM ruimte

   SM KAMER huren zonder legitimatie

SM studio        

                

2 uur 95,- incl gratis drankjes     locatie tussen Utrecht en Den Bosch    info  0616350758


 

Anoniem

SM Paradijs dat is de enige particuliere SM studio midden Nederland waar iedereen terecht kan zonder creditcards en legitimatie. Wil je volledige privacy en houd je er niet van om in het openbaar gezien te worden kom dan naar het SM Paradijs.

Discretie

Discreet en anoniem blijven dat is waar het in SM Paradijs om draait. Een spannende SM ruimte waar je als stel, vriend en vriendin, getrouwd, gay, of als je vreemd gaat naartoe kan komen. Maar onze SM studio is ook toegankelijk voor Meesters en Meesteressen die met een sub of slaaf willen spelen. De mensen die niet naar een club willen en echt anoniem willen blijven zijn hier op de juiste plek.

Onze SM studio is de studio waar veel mogelijk is, ook als je van extreem Fetish houd

Meerdere personen

Met meerdere personen de sm studio huren behoort ook tot de mogelijkheden, evenals het organiseren van een kleinschalige SM PARTY. Wil je hier meer informatie over bel dan even. Veel wensen zijn bespreekbaar.

Privé locatie

SM Paradijs is de geheime plek langs de a2 gelegen tussen Utrecht en Den Bosch grens Brabant/Gelderland, dus zeer goed bereikbaar. SM Paradijs is een besloten locatie, met alle privacy die je je kan bedenken. Dus geen club!

Privé parkeerplaatsen

Parkeren is gratis en op eigen privé terrein. Onze SM studio is te huur voor een aantal uren, maar ook voor overnachtingen met of zonder uitgebreid ontbijt.

 

De sm studio is te huur voor een paar uur, en is per half uur €25,- of per uur €40,- extra te reserveren.

 

Vanaf 17.00 en in de weekenden rekenen wij een kleine toeslag

 

Reserveringen

 

prijs overnachting 235,-

prijs overnachting 275,- incl uitgebreid ontbijt

 

 

Locatie tussen Utrecht en Den Bosch a2 bij Zaltbommel

tel 0616350758