SM Paradijs-BDSM ruimte

              SM KAMER huren zonder legitimatie

Kinky vakantie

 

Boek een volledig verzorgde kinky vakantie in ons SM Paradijs midden Nederland, Noord-Brabant, Gelderland. Onze kinky vakantie chalet, vrijstaand op een privé boerderij zeer mooi gelegen. In ons eigen Nederland genieten van alle wilde kinky uitspattingen die je je maar kan bedenken.

Iedereen is welkom, welke seks voorkeur je ook hebt. In SM Paradijs kan bijna alles , zolang het maar netjes blijft. Ons SM huis ligt in een uitgestrekt natuurgebied in de west-betuwe, beter bekend als het land van Maas en Waal. En is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht voor de beginner maar ook voor de gevorderde speler. In het kinky vakantie huisje heb je alle speel mogelijkheden en attributen die je je kan bedenken. In het sm huisje zijn aanwezig;

Schandblok

Andreaskruis

Extreme sling

Love swing

Extra palen met ringen

Plafondringen/suspension 

Strafbok

Kooi

Bondage/massagetafel

Pols/enkelbanden/kettingen

Diverse kleine speeltjes

Diverse fetish maken hier ook deel van uit. Kinky avonturen beleven op een privé park. Hoe luxe kan je het bedenken? Kinky vakantie vieren met 2 of met meerdere personen in je eigen vakantie bungalow. Om de chalet ligt een riante tuin die voorzien is van diverse zitjes en parasols. Je kan met je spelgenoten in alle vrijheid genieten van je kinky spel in het vakantiehuis en tegelijk kun je buiten in de tuin genieten van een drankje en een sigaretje. Ja, want mensen die roken zijn ook welkom. Dit tot midden in de nacht. Natuurlijk beschikt het huisje ook over een eigen zithoek en minibar/koelkastje. Evenals eigen sanitaire voorzieningen.

Je kan met max 10 mensen een overnachting vieren. De vakantie chalet bied ruimte aan 6 mensen om te slapen, en voor de andere 4 personen hebben we extra slaap plaatsen ter beschikking in andere kinky kamers. Kinky spelletjes spelen op vakantie is dus mogelijk bij SM Paradijs. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en ook nog eens gratis.

Wil je met je partner of met meerdere vrienden een echt vakantie gevoel hebben? In de omgeving van het SM Paradijs vindt je diverse uitgaan gelegenheden zoals kroegjes, eetcafeetjes en restaurantjes. Natuurlijk zijn er ook een aantal supermarkten in de buurt. Dus het zal jullie aan niets ontbreken. 

Op verzoek kan SM Paradijs een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch verzorgen. Arrangementen behoren ook tot de mogelijkheden. Indien men iets heeft te vieren, een verjaardig  of je wilt iets organiseren. Staan wij ook open voor jouw idee. Alles gebeurd in goed overleg.

In het SM Paradijs staat discretie voorop dus reserveringen gaan zonder creditcards en legitimatie. Dus ben je verzekerd van volledige privacy. Kom je met meerdere personen spelen dan vragen wij uiteraard wel een borg zodat wij de garantie hebben dat alles netjes achterblijft als jullie zijn uitgespeeld.

Wil je meer info over de prijzen neem dan even contact met ons op. De prijzen verschillen afhankelijk van het aantal personen en wel of geen ontbijt

Reserveringen  06 16350758