SM Paradijs-BDSM ruimte

              SM KAMER huren zonder legitimatie

Fetish

 

fetishSM Paradijs-fetish

Ben jij verslaafd aan fetish ? Wil jij jou extreme verslavingen of wensen op een geheime locatie laten uitkomen? Neem je eigen vaste meester, meesteres of speelpartner mee, gezellig als stel en boek onze fetish studio. SM Paradijs is de fetish studio waar veel mogelijk is om als sub of slaaf jou dromen van genot uit te laten komen. 

Mogelijkheden;

Huur onze paardenstallen voor Pony play of jouw bondage spel, of laat je urenlang door jou meester of meesteres in latex inpakken en gevangen zetten

Heb jij deze fantasiéen kom dan naar SM Paradijs. 

Wil jij als spel een hond zijn die in een kooi word opgesloten [doggy play] en aan de riem gehouden worden, dit is allemaal mogelijk als je bij SM Paradijs boekt.

Als pony zijn en volledig verzorgt worden in onze paardenstallen, zoals het krijgen van voer en water. Op stal staan in een echte paarden stal

Ben jij van het leer, van leren laarzen, leren schoenen, de lucht van latex, op je kniéen de schoenen van je meesteres aflikken? 

Verkleed je je graag en doe je dit liever niet thuis, maar onder het genot van een seks spel, dan ben je bij ons op onze discrete locatie op het juiste adres. 

Wil je een kind zijn die gestraft moet worden? Wil je een baby zijn? 

Houd je van wax play of spanking?

Je fantasie de vrije loop laten, discreet en in het geheim zonder dat je ontdekt word, kom dan met je speelpartner of meester/es naar onze locatie en boek onze geweldige ruimte. 

Je verlangens tot uiting brengen en is dit niet mogelijk in je eigen omgeving, boek dan onze fetish studio. Poep seks en plas seks is in de studio verboden, poepen en plassen alleen op de toilet. 

Bij ons kan je vrij spelen. Elke rol die je je maar kan bedenken. We hebben de ruimte en de juiste ambiance om mysterieus je spel te spelen in een besloten ruimte op een zeer discrete locatie.

Staat jouw rol er niet bij en wens jij iets anders om te genieten maak jouw wensen dan kenbaar.

Let wel op de 3 belangrijke regels in het fetish/bdsm spel. ;

vrijwilligheid

vertrouwen

veiligheid

gezond verstand

Wij verwachten wel normen en waarden, dat onze spullen heel blijven en netjes, en dat alles schoon achter gelaten word. Hiervoor vragen wij bij aankomst een contante borg van €100,- deze krijg je terug als je de studio verlaat en alles is netjes gebleven.

Reserveringen  0616350758