SM Paradijs-BDSM ruimte

              SM KAMER huren zonder legitimatie

Pony play

Pony play-SM ParadijsPony play - SM Paradijs

Lekker als pony verkleed,  met een bit in je mond, en een halster om. In een echte pony stal een spel spelen? Bij ons kan dit. Hinnikend in een echte stal, met hooi en stro, zelfs met pony brokken.

Wij hebben dit bij SM Paradijs. Boek bij ons voor de pony play. Is dit jouw fantasie? Voetjes geven en steigeren als een pony? Wil je op water en brokjes worden gezet en verzorgt worden? Boek dan bij SM Paradijs. Wil je door je partner gemend worden als een echte pony? Zelf wel je halster, bit en attributen meenemen. Wij zorgen voor de stal, de brokjes, het hooi stro en het water.

Altijd al in een pony stal willen liggen en hooi eten als een echte pony, kom en speel bij ons je spel.

Je fantasie laten uitkomen in je latex kleding, pony play spelen, zonder dat je eigen omgeving het ziet. Veilig en discreet eindelijk doen wat je wilt doen samen met je meester of meesteres, speelpartner. Laat je verassen door onze pony stal of onze privé SM studio zodat je uit de band kunt springen. Je loopt dagelijks in het gareel. 


Het is zelfs mogelijk om in de ruige stallen te blijven overnachten terwijl jouw Meester of Meesteres partner heerlijk in de luxe SM studio verblijft.

In ons SM Paradijs kun je eindelijk jezelf zijn en je diepste fetish extreme verlangens tot uiting brengen samen met je speel partner. Dus boek bij SM Paradijs. Snuif bij ons de buitenlucht en de echte paarden lucht. Er lopen bij ons ook echte pony's, Hoe vet is dit? Boek een stal en verwen jezelf door je te voelen als een echte pony die in een stal staat met hooi stro en verzorgt word. Kom met je partner en laat je fantasie uitkomen.

Welkom bij SM Pony paradijs!

Voor alle info bel 0616350758