SM Paradijs-BDSM ruimte

              SM KAMER huren zonder legitimatie

Wie zijn wij?


Wij zijn een Bed lounge lunch and Breakfast die de thema kamers ook als dag kamers verhuurt aan iedereen die gezellig samen wil zijn.

 

Kamer verhuur

Wij verhuren onze kamers aan stellen die discreet willen blijven, dus heb je geen zin in een openbaar hotel, of club reserveer dan bij ons. Bij ons heb je geen legitimatie en creditcard nodig, je volledige privé is bij ons gewaarborgd. Wij zijn kleinschalig en persoonlijk.

 

 

Kamer reserveren

Bij ons boek je een kamer rechtstreeks zonder tussen komst van een tussen persoon of een plat vorm waar je als borg eerst je creditcard, legitimatie of ander identiteitsbewijs eerst moet inleveren als borg voor je een kamer kunt reserveren. Voordeel hiervan is dat je bij contact met SM Paradijs gelijk weet waar je aan toe bent en ook direct weet of de kamer die je wilt boeken beschikbaar is.

 

Verschillende kamers boeken

Bij SM Paradijs kun je terecht voor een kinky kamer maar ook voor een volledig ingerichte SM kamer, en zelfs voor een SM bed and breakfast.

De Romantische kamers en de kinky kamers bevinden zich in onze vrijstaande boerderij, dit geeft een uniek en apart binnen komen. Al onze kamers zijn zeer ,mooi ingericht. Iedere love kamer heeft een eigen discrete ingang.

Onze SM studio is ingericht in een grote vrijstaande blokhut.

 

Interesse om één van onze spannende hotel kamers te boeken?

Tel    06 16350758