SM Paradijs-BDSM ruimte

   SM KAMER huren zonder legitimatie

Kinky studio                       

 

2 uur 95,- gratis drankjes    locatie tussen Utrecht en Den Bosch    tel 0616350758

overnachting zonder ontbijt €235,-

overnachting incl uitgebreid ontbijt 275,-              reserveren zonder creditcard en legitimatie

 

 

SM Paradijs is de kinky studio waar bijna alles mogelijk is. Soft kinky en hard kinky. Onze kinky studio ligt geheel vrij, dus wij bieden de ideale plek om anoniem je gang te gaan en je grenzen te verleggen. Onze kinky studio is voor alle stellen toegankelijk.

 

Sm Paradijs is gelegen op een top locatie. Onze kinky studio, ligt 20 min buiten Utrecht, 15 min vanaf Den Bosch, en Tiel, langs de A2. Grens Brabant/Gelderland. Op 2 min afstand van de snelweg vind je ons. Goed bereikbaar voor iedereen en toch zeer onopvallend. Omgeving Zaltbommel

 

Huur je onze kinky studio dan vragen wij geen legitimatie. Discretie staat bij ons voorop evenals hygiëne.

 

De studio kan worden gehuurd door stellen met eigen partners, die niet naar een club willen. maar ook meesters en meesteressen zijn welkom met een sub of slaaf om te spelen. Met meerdere mensen spelen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

De auto's worden gratis en veilig geparkeerd op eigen terrein voor de kinky studio. Zodat je ook hier weer mee lekker discreet kan blijven.

 

Tijdens jullie verblijf heb je de beschikking over gratis koffie thee en fris. En bij een reservering van minsten 4 uur, zetten we een heerlijk flesje wijn klaar. Degene die van een sigaretje houden, geen probleem. Bij SM Paradijs kun je ook nog eens je peukje opsteken.

 

 

SM Paradijs is dus ook nog eens goed bereikbaar voor iedereen die een top locatie zoekt zoals deze kinky studio.

De studio is per half uur extra te reserveren, half uur €25,- een uur 40,-

 

Reserveringen

 

locatie ligt tussen Utrecht en Den Bosch langs de A2

tel 0616350758