SM Paradijs-BDSM ruimte

   SM KAMER huren zonder legitimatie

SM kamers          2 uur 95,- tussen Utrecht en Den Bosch A2  0616350758  geen legitimatie

sm overnachting €235,-

sm bed and breakfast 275,-  incl uitgebreid ontbijt

 

sm studio SM Paradijssm studio SM Paradijs

SM Paradijs beschikt over een SM studio en SM kamers

 

SM studio

Een compleet volledig ingerichte SM studio die helemaal vrij staat op ons eigen terrein. Onze SM studio is opgebouwd in een zeer grote blokhut/ chalet met een oppervlakte van totaal 30 m2.  

Het voordeel van deze ruimte is dat je zonder remmingen je spel kunt spelen. De ruimte leent zich voor een soft sm spel en een hard sm spel.

 

sm studiosm studio SM Paradijs

Deze ruimte word tevens gebruikt voor een BDSM overnachting. Zodra je deze ruimte binnenkomt komt je in een andere wereld. Een spannende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Onze SM studio beschikt over alle eigen voorzieningen voor een prettig verblijf. Om deze studio heen ligt een gigantische vrije tuin, waar je heerlijk kan vertoeven met een glas  en een sigaretje tot middernacht. 

 

Laat je daarbij ook nog eens verassen door het heerlijke uitgebreide ontbijt die bij deze bijzondere BDSM bed and breakfast hoort. Alles natuurlijk volledig discreet.

 

 

kinky kamer

Kinky hotelkamer

Soft SM kamers

Een sm kamer is in ons SM Paradijs een combinatie van romantisch met kinky. Deze kamer is speciaal voor de mensen die het toch nog een beetje eng vinden om de sm studio te betreden.

In deze kamer kun je kennis maken met het soft sm spel. Als je één van deze sm kamers huurt krijg je wat spulletjes zoals maskers, zweepjes, kettingen aan het bed met pols en enkelbanden.

Je zult zien als je een soft sm kamer huurt dat je je helemaal op je gemak voelt. Een geweldige beleving voor de geheime lovers die eens meer spanning willen bij het vreemdgaan.

 

 

 

Kinky love kamer

Ook deze kamer is net als alle andere kamers van alle gemakken voorzien en beschikt over alle eigen faciliteiten zoals een lounge gedeelte met een mini bareigen sanitaire voorzieningen en een eigen ingang

Deze Kinky sm kamer is ook te boeken voor een overnachting, of een SM bed and breakfast

De kamers zijn per half uur of per uur extra te boeken

Meerdere personen mogelijk vraag naar de mogelijkheden

Reserveren 0616350758